Himmel, se Havet!

Afslutning.

lørdag 22. september 2007klokken 19:04 · 3 kommentarer · Nuet

Bladbeder danner bund for pangasiusfileter. Bjørnen er trådt til og skiver champignon, mens jeg renser to porrer, som skæres i passende stykker på skrå. En citron i tynde skiver, samt timiankviste lægges på, og vi går videre med at hælde lidt hjemmegjort blendede tomater over.

Bjørnen har stemt for flødesovs, så det får han. Han hælder derfor lidt fløde ved og dækker til med fire bladbeder og et stykke bagepapir.

Fadet skubbes ind i ovnen, hvor der er gang i et fad med håndskårne fritter med skræl og hele pivtøjet.

Jeg slutter af med at slå en dej op til natten. Der er rester af æblemarmelade fra kogegryden, en håndfuld hakkede mandler og en sjat øl der stod i vejen.

Nu har Bjørnen fuld kontrol over køkkenet og står for den videre anretning. Han har en ven på spil, som er modig nok til at spise med.
Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy