Himmel, se Havet!

Halvetellerandet

fredag 26. februar 2010klokken 17:28 · 2 kommentarer · Arbejde, årstider, Indkøb, Nuet

Hvad?! En tyrkerdue allerede ude og trutte sammen med de andre fugle, der bare ikke længere kan holde næbbene flettede. Og morgenen var smuk, og tidlig. Sammensat af friskkværnet kaffe og lunt nybagt brød serveret på et morgenbord badet i lyset fra det spædeste forår.

Og ikke nok med at dagen var tidlig, den kunne også afspadseres med to timer, der blev brugt på en cykeltur over broen efter kaffe til apparatet, der var ved at løbe tør i skabet. Jeg så på uret, den var blevet halv ét, og jeg tømte Grisan i en brun papirspose. Firehundrede, tænkte jeg, der er nok firhundrede. Og da jeg så på uret igen, var klokken blevet halv to.

Tredje gang jeg så på uret, var klokken blevet halv fire, og jeg havde drønet hytten her over med støvsuger, skrubbe og støvklud. Bjørnen var også kommet hjem, og vi vendte blikket mod bankens tælleapparat, og fik femhundredetreogtyve ud på en bon, der kunne omsættes til gangbare mønter og sedler ved kasse to.

For tohundrede kroner købte jeg perlehyacinter og vibeæg i forårsgrønne skjulere, stribede, skønne roser i flotte farver. Jeg donerede tohundrede kroner til den fattige studerende, så han kan købe sin egen form for forår. Resten gemmer jeg til noget andet godt. På et andet tidspunkt. Fristelser er der nok af.

Om lidt når jeg ser på uret, er den blevet halv seks, og weekenden er begyndt. Sådan er det bare, og godt det samme.

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Hanne

    Nu er klokken enhalvtimeinat og du ønskes en dejlig weekend med mange skønne timer i dine forårspyntede gemakker.
    Jeg har hentet bittesmå hvide perlehyacinter ind i dag.
    Nu har du lige gjort mine øjne vibeægssultne, jeg må på torvet i morgen.

  • Zette

    Der er bare altid flere penge i svinet, end man tror. Vi lagde to småsvin sammen her for et par uger siden, jeg satsede på ca. 3-400, hvorefter vi inkasserede over 800. Der blev købt gourmetbryg og fiskedelikater for en del. Skønne penge af et par hullede eller gullige mønter

Læg en kommentar

Jimmy