Himmel, se Havet!

For lavtflyvende

fredag 18. december 2009klokken 17:57 · 5 kommentarer · Ve og vel

Metromassemylder

En lille sommerfugl i halsen er blevet udmattet, og vil hen ad vejen helt opgive ævret, selvom hypofysen konstant prøver at oppiske en stemning. Måske er det derfor, at jeg udmattet har tudet mig gennem de sidste lange tider, mens jeg vadede gennem en tung grålig grødis, der helt tog modet fra mig. Ovenikøbet med hæshed og geleøjne på sidelinien. I går fik jeg den første af de piller, der skal overtage sommerfuglejobbet, og så må vi se.

Jeg tog afsted i går morges, klokken 8.45, og var tilbage i eget lokalmiljø klokken 13.15. Så lang tid tog det at mase sig tværs gennem byen ud til Hvidovre Hospital, hvor jeg havde en aftale. Jeg ankom nogenlunde til tiden, men det var der en del andre, der ikke gjorde, så vi sad i bunker i venteværelset, og ventede på tur. Det blev da endelig min, og helt uventet faldt talen på udmattede sommerfugle, og ikke på gigtplagede tæer og nakker, som jeg havde troet. 

Flere blodprøver senere turede jeg atter ud af svingdøren, og masede mig tilbage til egen bydel.

Jeg går ud fra, at det var den nyvundne vished, der kombineret med udsigten til tre ugers juleferie, der gav mig helt vildt overskud på diverse konti gennem hele dagen i dag. Nu glæder jeg mig til jul med alt hvad der af kommer. Desuden får vi vel også København tilbage i løbet af i morgen. Og tak for det!

Did you like this? Share it:

5 kommentarer indtil videre ↓

 • Annette

  Tillykke med diagnosen – ja, jo altså ikke fordi den er rar i sig selv, men fordi det må være godt at få at vide, at der er noget helt konkret i vejen, som der kan gøres noget ved.
  Håber det snart vil hjælpe mærkbart.

 • Lone

  har selv haft en længere periode med alt for lavt stofskifte; det var meget ubehagelige symptomer, træt som et helt alderdomshjem, dårligt humør, ingen energi, hjertebanken uregelmæssig osv osv. Hos mig gik det i sig selv igen efter en periode, men jeg håber medicinen kommer til at hjælpe dig hurtigt og ønsker dig en rigtig glædelig jul og en dejlig juleferie.

 • Hanne

  Godt at der fandtes en hjælpemotor.
  Håber den hurtigt gør dig stabil på vingerne, så du kan baske rundt og nyde din juleferie med fornyet energi.
  Fredeligfredagaftenshilsner til dig fra mig.

 • Lene

  Og kun du, kære Sifka, kan beskrive et lavt stofskifte på en poetisk måde. Jeg vil altid tænke på sommerfuglen i halsen, når jeg møder patienter med for lavt stofskifte 🙂

  Håber at det hjælper på energien.

 • Vingeslag

  […] et par uger har jeg taget den medicin, der engang i fremtiden skal hjælpe sommerfuglen i min hals med at udføre sit arbejde bedre, men som nogle kan have glæde af at begynde på […]

Læg en kommentar

Jimmy