Himmel, se Havet!

Morgendis

lørdag 24. oktober 2009klokken 10:20 · 3 kommentarer · Bagning, Familie, Rod og ragelse, Ve og vel

Morgenmøde med Mozart

Lidt undrende ser jeg mig omkring gennem tilklisterede sprækker. Syntes, at jeg hørte køkkendøren smække ganske stille. Vender mig og mærker efter, hvor meget forkølelsesfornemmelsen har bredt sig.

En lille lyd af en tallerken, der rammer natbordet, vækker mig, og Bjørnen læsser af. En skudefuld morgenbrød, cacaomælk og en svingende kop varm te. Lige godt hulans, som jeg nyder godt af hans finanskrise! Jeg tror simpelhen, at han afstresser efter en travl tid, og når man tænker tilbage, har han faktisk knoklet vildt, lige siden eksamenslæsningen satte ind. Uden pause, uden ferie.

Nåmen, jeg skal ikke sidde her på sengekanten og vifte, for der skal bages igennem i dag. Og rodes lidt videre med efterdønningerne fra vinduesisætningen. Altsammen på hyggeniveau, for jeg har indhentet mig selv i løbet af natten, og vil ikke risikere at sætte noget over styr, ved at investere i de forkerte papirer.

Did you like this? Share it:

3 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy