Himmel, se Havet!

Lærlingeløfte

tirsdag 19. maj 2009klokken 17:24 · 8 kommentarer · Øv

Jeg er mobilløs igen. Lærlingen var alene i butikken, da jeg svingede ind med min mobil, der havde sendt sit første advarselsbib ved midnatstid, for endelig at udånde, totalt tappet for strøm, tidligt i morges.

Han var heldigvis enig med mig. Nok er nok. Og nok er nået. Forlængst.

Vi har en aftale. Han ringer først, når han står med en mobil i hånden, der fungerer. Upåklageligt. Ikke et sekund før.

Vi har en aftale. Os to. Lærlingen har pli og ynde. Jeg tror på det. Igen. Der er ingen billeder. For jeg har hverken egen, låne eller ny. Venter bare.

Did you like this? Share it:

8 kommentarer indtil videre ↓

 • Jeannette Mariae

  Det er da super irriterende med den telefon. Hvorfor giver de dig dog ikke bare en ny en?

 • Sifka

  Det gjorde de også, som det første, men den virker altså heller ikke! Jeg har også fået nyt batteri, hele TO gange, hvilket heller ikke har hjulpet spor. Desuden kunne jeg have sparet et par reklamationsbesøg i butikken, hvis chefen havde fulgt samme procedure, som lærlingen, nemlig at sende telefonen til reklamtion med det samme. Så jeg venter igen:(

 • Jeannette Mariae

  Ih altså… Det er sgi da utroligt 😉

 • Henriette

  Jeg er enig med Jeanette Mariae. Du skal da have en ny. Det der er da helt ude i hampen.

  Sådan!

 • Henriette

  Ups, der var jeg for hurtig, den har du jo også været på. Sig mig, hvad er det for en model?? For måske et helt anden fabrikat var at foretrække??

 • Sifka

  Det er en Sony Ericsson, som der normalt ikke blever at være noget galt med, men jeg forventer efterhånden, at jeg får en anden model.

 • Piskeriset

  Øv, hvor træls. Du har godt nok været uheldig. Godt at lærlingen er lidt mere skarp end chefen.

 • Kagekonen

  uh altså… jeg gruer for min (som ikke engang er 1 år gammel) er begyndt at gå ud ind i mellem. Bare sådan lukke helt ned, for så hver 2. eller 3. gang at tænde af sig selv igen… meget mærkelig telefon, nærmest som om den havde indbygget spøgelse…

Læg en kommentar

Jimmy