Himmel, se Havet!

Brad og Oscar

søndag 22. februar 2009klokken 13:05 · 1 kommentar · Film, Weekendsysler

Indrømmet, jeg har taget fri i morgen, så jeg kan følge med fra sofarækken hele natten, når statuetterne uddeles. Det er næsten blevet en tradition, og der skal en del til, at jeg fraviger princippet.

Dagens første udspil var Legendernes tid, som skal følges op af Babel i aften. Brad Pitt er igen nomineret, men det er der så mange andre, der også er. Jeg har ingen favoritter, og har ikke nogen ordentlig forklaring på, hvad der er der får mig til at sidde spændt foran skærmen år efter år. Jeg er bare vild med at se film. I det hele taget vild med gode historier, så det er nok der, oprindelsen skal findes.

Mens Ghandi gør de indledende øvelser, går jeg i bad, og gør derefter klar til indtagelse årets anden fastelavnsbølle fra huset på Christianshavn.

Billedet af Brad Pitt er lånt fra screenrush.co.uk

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

  • Nille

    Det lyder som en ret god tradition!!! Men jeg vil nu hellere sætte mine penge på én af de andre nominerede (Richard) – han er ikke så smuk som Brad måske – men det var en usædvanlig smuk film! God fornøjelse!

Læg en kommentar

Jimmy