Himmel, se Havet!

Rogn og remou

fredag 6. februar 2009klokken 17:39 · 2 kommentarer · Køkkenskriverier, Weekendsysler

Hold da helt op! Jeg har dårligt kunne slæbe mig gennem dagen. Ørerne har sunget, og øjnene kløet, men alligevel får det en ende, og man kan kalde det weekend.

Jeg har haft bøvl med betalingskortene, men heldigvis kunne jeg låne mig ud af kniben i lokalmiljøet, da jeg skulle aktivere et manglende kort hos fiskehandleren. Der blev lagt kolde kontanter nok til både rogn og remoulade.

To slags kartofler, samt det grønne, blev hjemført fra det lokale supermarked, hvor et af de medbragte kort kunne accepteres.

Tilbage står jeg med energien hængende nede mellem gulvbrædderne, og skal trylle en lækker omgang rognbukser ud af det omslåede avispapir. Kan jeg det? Orv jo, mon ikke det går?

Did you like this? Share it:

2 kommentarer indtil videre ↓

  • Zette

    Uha nej, Sifka, det tror jeg ikke, du kan – selvom hvis nogen kan, så er det nok dig – men rogn, det kan jeg altså ikke få ned – og remouen kan evt klemmes ned i mikroskopiske mængder, men sammen uha nej. Men god aften – lyder til, du har fortjent en slapper.

  • Nille

    Moar lavede frisk rogn til mig da jeg var hjemme i januar… det er gudespise! Men nu er jeg vist også altædende… man kan ikke få det hernede! Belgiske fisk bliver ikke gravide tror jeg!

    Nyd en afslappende aften – du har fortjent det!

Læg en kommentar

Jimmy