Himmel, se Havet!

Sikkerhed

fredag 23. januar 2009klokken 16:45 · 1 kommentar · Film

Igår var vi uden net og fjernsyn, den hele eftermiddag, og den hele aften. Men vi klarede os fint igennem på spil og gamle optagelser. Ingen nød blev klaget, og skulle jeg have haft bekymringer for Bjørnens afhængighed, kunne jeg godt grave dem ned, for der kom, aftenen igennem, høje latterbrøl indfra hulen. Absolut ingen nød der.

For mit eget vedkommende er der altid et eller andet, der kan distrahere, så nej, heller ikke her var søjlen i det røde felt af panik ved at være overladt til egen fantasi.

Af ikke helt tydelige årsager blev jeg draget mod dvdpusherens udsalgssted for at leje lidt film med hjem til weekenden, og efter at have truffet et valg, samt fyldt godt op i vej-selv-posen, vendte jeg mod disken.

I pausen mellem medlemskort og betalingskort vandrede blikket på hylderne og lidt oppe og en smule til højre stod hele to sæsoner. Hvilken fristelse, og hvilken lykke siger jeg bare, for hellere Deadwood end X-factor, hvis der er frit valg på hylden.

Og frit valg, der er der nu. I hvert fald på min hylde.

Did you like this? Share it:

Èn kommentar indtil videre ↓

Læg en kommentar

Jimmy