Himmel, se Havet!

Ren fryd

mandag 29. december 2008klokken 18:52 · Endnu ingen kommentarer · Køkkenskriverier

Der er nu kommet godt gang i gryden, og grøntsagerne bobler lystigt. Kyllingefilet, ja jeg ved det, men det er altså Bjørnens absolutte foretrukne kødspise for tiden, skal marineres i en god blanding, inden de bliver stegt på grillpanden.

Jeg har valgt bagdøren med en enkelt ting. Jeg har købt et glas færdigmikset sataysauce til at dyppe kyllingestykkerne i, men til gengæld er brødet hjemmebagt.

Jeg nyder virkelig at stå bøjet over et så grønt måltid efter alle de fuldfede grise- og andestege, der har præget bybilledet i den sidste tid. Nok er nok, og der er jeg altså havnet nu.

Did you like this? Share it:

Ingen kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy