Himmel, se Havet!

Origanohaps

søndag 27. juli 2008klokken 18:56 · 6 kommentarer · Nuet

Jamen, jeg orker da ikke stå ude i det køkken i al for lang tid ad gangen. Solen står lige ind, og man får det hurtigt varmt. For varmt. Bagekartofler og søde kartofler behøver man ikke nødvendigvis skrælle i køkkenvasken, så jeg sad inde i stuen, og så på lidt fjernsyn i mens.

Da de var blevet skyllet, og skåret i rå humpler, blev de smidt på ilden, og passede sig selv indtil, de var kogt godt møre. Vandet blev hældt af, og en klat smør, en sjat mælk og wasabi/sesam krydderblanding, var med til at gøre en brugbar mos ud af hele herligheden.

Vandpause, og derefter hakkede jeg en pæn buket origano, taget fra planten jeg har stående i vindueskarmen. En omgang røde blommetomater blev delt i halve, saltet en lille smule og skærefladen vendt ned i det hakkede origano.

En god grydeskefuld kartoffelmos blev slængt op på en comboytallerken, drysset med grønt, og garneret med tomaterne. Jeg vil anbefale at man, i hvert fald for én tomats vedkommende, tager den i én haps. Det smager fortryllende!

Did you like this? Share it:

6 kommentarer indtil videre ↓

Der er endnu ingen kommentarer, men du kan blive den første. Skriv i feltet nedenunder og send dine ord af sted. De vil være velkomne.

Læg en kommentar

Jimmy